English
ContentsPage name "e-Books". | SiteMap |
e-Books for your iPad - in epub-format : Free and ready for download - : just click on the cover.

eBøker i EPUB format, vil med tiden selges direkte i nettbutikken - for en rimelig penge. Beregnet på forskjellige format av iPad, Sony Reader, Android, m.fl. og ligger klar til nedlasting. Betaling via PayPal - ett klikk og nedlastingen begynner.


Anbefalt programvare til lesing av E-Bøker på PC - enten Mac eller Windows se: http://calibre-ebook.com/

Har du tilbakemeldinger eller kommentarer, kan disse gjøres via tor@tomotrading.no .
Size.................. Summary:............................................................................................. "Free download"
.epub-format
Størrelse:
82 sider
53 kb

Uten illustrasjoner
Tittel: Ole Klekk-I-Fjord og den store laksekrigen - av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-5-5
Ungdomsbok med oppdrett
av laks som tema. Iscenesatt i kyst-Norge. Ole-Klekk-I-fjord er en liten fiskeoppdretter som både sliter økonomisk og med å beholde kontrollen med anlegget sitt.
-
Han får besøk av sin nivø, Freddy, som er datakyndig og hjelper til med å hacke seg inn i dataanlegget til Jonas Filur, den største fiskeoppkjøper i området.
-
Samtidig prøver Miljøkrigere å sabotere oppdrettsanlegget, mens Jonas Filur arbeidet med å knekke Ole Klekk-I-Fjord økonomisk.
-
Jonas Filur forsøker også å forpurre Mesterkokken René Olsens sine mulighet til å vinne det store kokkemesterskapet, ved å levere dårlig fisk.
- Fiskekontrollør Putte Krink ikke fatter alvoret i noe som helst.
-
Kyst-Norge med fart og spenning, skurker og helter. Neste generasjon er nå!
- Lettlest og avslørende.

.epub-format
Størrelse:
170 sider
160 kb

Uten illustrasjoner
Tittel: Krakk - av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-6-2
Økokrim - fra fiskeri- og oppdrettsnæringen:
- Drap på en fiskeriminister, noen grådige fiskeoppdrettere, en forførersk kvinne, en smart fiskeeksportør, en ambisiøs finansmegler i tillegg til en sleip skipsreder, en troskyldig økonom, en manipulerende snikmorder, en traust fiskeoppdretter er en del av persongalleriet i denne økonomiske thrilleren.
- Fiskeo
ppdretter Olav Sand hadde bestemt seg for å bli rik- stinnrik. Ett av hinderne var fiskeoppkjøper Kvalvik. - Olav Sand hadde tenkt å bli den største i landet. Planene var klare. De var like enkle som geniale. Men han kan ikke si det til noen. De ville raskt stjele ideén.
- Han trengte penger, mange penger, og russerne hadde pengene.
epub-format
Størrelse :
28 sider
16 kb

Uten illustrasjoner

Tittel: Den Gamle Furuen, av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-8-6
Sammendrag: (
Ungdomsbok - Soft Fantasy): fortelllng om en gammel furu som sto høyt oppe på et fjell, som plutselig ble hugget ned, fraktet til et sagbruk for så å bli til plank. Plankene ble kjøpt av gammle båtbygger Karlsen som bforvandlet dem til et vikingeskip. Da var det fire gutter som seilte ut, til Skumlegrotten, for å redde en havfrue i nød.

Havfruen var fange hos dragen Grunir. De fire vikinger hadde bestemt seg for å befri henne. De klarte det, men, da de skulle rømme, oppdaget dragen dem. Nå måtte den gamle furuen bruke all sin kløkt for å redde dem fra dragens vrede.

epub-format
Størrelse :
28 sider
16 kb

Uten illustrasjoner

Tittel: Saftkongen, av Tor Moltu
Tomo Publishing: ISBN 978-82-992325-2-4
Sammendrag:
(Ungdomsbok - Soft økokrim): Mangus Saftdal bodde i Grodalen og hadde mange fine frukt- og bærtrær. Han skulle bli forretningsmann. Han begynte å lage saft, og den solgte. Han var ikke bare stolt av saften sin, men opplevde samtidig at den fikk ham til å føle seg bedre, raskere og friskere enn tidligere.

Magnus solgt mer og mer, og bygget den ene fabrikken etter den andre. Det kostet å bygge fabrikker og Magnus slet økonomisk, og måtte tynne ut saften for å tjene mer. Han måtte også få finere flasker til en stadig lavere pris. Til slutt måtte han selge fabrikkene sine.

Alt gikk ikke etter planen. Vel tilbake i Grodalen - lar han seg ikke knekke.

.........