Kort om betingelser i Tomo Trading -

Velkommen til tomotrading.no, som eies og drives av Tomo Trading, Fosseveien 8-12- 1792 Tistedal - Halden, mobil (+47) 416 73 666 - org.nr. 919 375 108 - mva.

Vår fortrolighets politikk, Prissetting, Garantier følger Forbrukerkjøpslovens / Kjøpslovens reklamasjonsrett gjelder for alle varer.
- Reklamasjon dekker ikke normal slitasje, feil i oppsett eller installasjon av produktene eller feil begått av kunden under inngrep med produktet.
- Varer som returneres etter angrefriststlovens regler, eller med avtale om bytte, må leveres tilbake i originalemballasje, og med alt tilbehør. Retur for 14 dagers angrefrist skal postlegges av kunden innen utløpet av den 15. dagen etter mottak av varen.
- Produkter som har vært installert og brukt, ansees som brukt.

Fortrolighet:
Vi lagrer ikke fortrolig informasjon. All annen kundeinformasjon betraktes som konfidensiell med unntak av det som skal til for å fullføre en transaksjon. Tomo Trading vil forbli eneier av informasjonen som tilkommer oss gjennom disse nettsidene og vil ikke deles med 3. part.

Hvilke informasjoner?
Vi samler informasjon som identifiserer deg som kunde og er begrenset til navn, E-postadresse og passord i tillegg til hvilke varer og til hvilken pris som er kjøpt og på hvilket tidspunkt.

På ikke noe tidspunkt har vi adgang til informasjon om dine kredittkort eller bankkonti. Dette skjer i sikre systemet enten i bank eller hos PayPal; som alle har sikre sider for håndtering av slik informasjon.

Bruk av kredittkort:
Dersom du velger å betale med kredittkort online over nettet, bruker vi et system med sikre linjer. (SSL - Secure Socket Layers Encription). Her vil SSL kode informasjonen mellom deg og serveren og gjøre den uleslig for 3. part som eventuelt forsøke å stjele informasjone. Dette vil de se ved at nettleserens prefix endres til https://. SSL er bankenes standard for sikker kommunikasjon mellom deg og betalingsstedet. Vårt sikre internett system er PayPal, et amerikansk selskap som har spesialisert seg på slike tjenester.

Betingelser for bruk:
Ved å besøke www.tomotrading.no, godtar du at all informasjon på siden, såvel tekst som illlustrasjoner, grafiske framstillinger, logoer, varemerker som ikke eies av andre, eies av Tomo Trading og Tor Moltu, og forsvares av såvel norske om internasjonale lover om opphavsrett.

Prissetting:
Prisene som vises på dette nettsted er konkurransedyktige. Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser uten forvarsel. Enhver ordre som plasseres er betinger tilgjengelighet. Tomo Trading forbeholder seg retten, på et hvilket som helst tidspunkt, til å godta eller kansellere en hvilken som helst ordre.

Tvister:
Ved tvister er Halden verneting. Selskapet kan heller ikke saksøkes på grunn av bruk eller misbruk av nevnte informasjon eller produkter. Det samme gjelder konsekvenser som kommer av mangler ved prissetting, valuta eller kurser eller unøyaktige beskrivelser.

ForsidenSiden heter: "Betingelser"..... | SiteMap |
© Tomo Trading - Tor Moltu - Fosseveien 8-12 Tistedal - Halden, Norway.
.Kontakt Tor Moltu • Mobil (+47) 416 73 666 - tor@tomotrading.no
Norsk