Seminarer.og.Moduler..................... Kurs.og.workshops............................ Kompakte.sesjoner....................
- for et effektivt nettsted :
- med samme mål.
- for en rask oppdatering.
Bli funnet på nett, å stå høyt oppe i søkemotorene, å få flere besøkende, er et mål i seg selv.

... Å oppnå flere treff og ha en mer intuitiv navigasjon for de som har funnet inn til nettstedet er også et mål.

... Vi tilbyr kurs, seminarer og workshops for dem som ønsker større synlighet på nettet.

... Innen markedsføring for nettet er det tre felt hvor vi har fokus: Anatomien til nettbutikker, Optimalisering i søkemotorer og å skape en mer brukervennlig side.

... Målet er en bedre registrering i søkemotorer, bedre plassering i Google og en mer intuitiv navigasjon.
.. • Vi kan skreddersy sekvenser med varierende fokus på forskjellige tema. Dette gjør at du kan oppnå en dypere innsikt der hvor dine utfordringer ligger.

... Noen ønsker en sterkere fremtreden på nettet mens andre vil ha fokus på en mer intuitiv betjening av sidene dine.

... Det gjelder å sette seg i brukerens sted.

... Optimalisering i søkemotorer krever praktiske verktøy. At man setter av tid til å jobbe med innholdet i dine nettsider. Vi gjennomgår flere forskjellige verktøy til formålet.

... Økt brukervennlighet er å forbedre logistikken i måten brukeren klikker seg frem gjennom sidene på. At navigasjon blir intuitiv.
For Målgruppen ledere og mellomledere har vi utviklet en kompakt sekvens som går over seks timer - en dag.

... Sesjonen vil gi en oversikt over de fagfelt som påvirker trafikken til nettstedet og til de prestasjoner en kan forvente av brukerne.

... Vi vil gjennomgå eksempler som gjør at sidene dine får en løpende forbedring.

... Det vil tillate deg å stille de rette spørsmål slik at du sikter deg inn på de riktige løsningene.

... Vi gir innhold til begreper som Optimalisering i søkemotorer, Landing Pages, Intuitiv navigasjon, og butikkløsninger.

Internet er som ferskvare : Enten er du ajour - eller så går du ut på dato.
Å holde seg ajour når det gjelder internet, er som å sikte på et bevegelig mål. Å være oppdatert gjør det lettere å ta de riktige beslutninger til rett tid. Å bearbeide nettsidene dine på en systematisk måte vil hjelpe deg å kutte kostnader og gi deg mer tilfredse kunder. Du vil også få et bedre grep om det kraftigste verktøy i moderne formidling av informasjon.
... Vi kan gi deg de mest aktuelle verktøy for at du skal holde deg ajour.

Egen nettbutikk? : Vi leverer nettbutikker som er komplette og rimelig i drift :
Våre løsninger i osCommerce bruker "PayPal" som betalingsløsning. Systemet er enkelt å vedlikeholde, og du kan gjøre det selv. osCommerce er en "Open Source" online e-handelsløsning og PayPal er blant verdens største og rimeligere enn tilsvarende norske systemer. osCommerce er utgitt under GNU, General Public License, som gjør at den er gratis tilgjengelig for enhver.
...
osCommerce nytter PHP web script med en hurtig MySQL databaseserver. Uten spesielle tilpasninger kan osCommerce kjøres påen hvilken som helst PHP 4.1+ webserver som kjøres på Linux, Solaris, BSD, Mac OS X og Microsoft Windows miljøer.
... Alt dette kan vi levere!

... I tillegg har vi flere nettbutikker i Magento, som også er en nettbutikk. Her er formatet bedre tilrettelagt for at Google og andre søkemororer skal registrere, indeksere og presentere teksten i sine organiske lister.

Med en kombinasjon av AdWords og plassering i de organiske listene har en gode muligheter for å bli funnet.
Forsiden

Siden heter: "e-handel..... " | SiteMap |
Norsk
© Tomo Trading - Tor Moltu - Fosseveien 8-12 - 1972 Tistedal - Halden, Norway

Mobil: (+47) 416 73 666 • e-post: tor@tomotrading.no
Våre nettsteder er todelt. De har en produktkatalog og en nettbutikk. Førstnevnte har to oppgaver; å gi god of fyldestgjørende informasjon om produktene. Ved at disse sidene er byggeet som HTML-kode er de bedre tilrettelagt for at sidene registreres i Google sine søkemotorer.

Nettbutikkene er bygget på en annen måte, og ikke fullt så tilgjengelig for søkemotorer. I praksis at de ikke er så lett å fange opp og å presentere.

Dette blir således mer av en oppgave for annonsering gjennom Google sin AdWords-løsning.