Elementene i en av våre nettbutikker:
Google har valgt osCommerce til sin "Google Store". Våre nettbutikker og bookingsystemer, med betalingsløsninger, bygges i utlandet, i et lavkostland. Dette gjør dem rimelig i anskaffelse, drift og vedlikehold. Selve løsningene er enten i Joomla eller osCommerce og baserer seg på standarder som er alment tilgjengelige. Dette tjener du på.
Joomla, som verktøy for layout og grafisk grensesnitt vil gi deg et utall av modeller å velge i, Ønsker du en egen design, kan denne gjøres i Joomla, som er ett av de mer avanserte løsningene på dette området.
osCommerce vil tillate det å åpne din egen nettbutikk. I tillegg vil osCommerce gi deg en god og solid start. Løsningen brukes daglig av over 139.000 butikkeiere verden over. Du vil selv være eier av ditt eget system og har kontroll med kostnadene. Du vil finne nye markeder, ha fleksibilitet og få nye måter å selge dine produkter og tjenester på. Dine kunder får flere muligheter, landet rundt, også i utlandet.
Handlevognen til osCommerce gir deg en suveren liten mulighet. Kunden har full kontoll med hva han kjøper, og for hvor mye. Han kan bestemme hvordan han ønsker å betale og hvordan han vil ha det tilsendt.
Som butikkeier kan du legge til eller fjerne varer med enkle tastetrykk. Varer får også en fyldig beskrivelse, kan legges ut på tilbud, på dato og du har full lagerstyring. Løsningen bruke
Et "Back Office" er nødventig for å ha kontroll. Med osCommerce får du et "Back office" som holder orden og fører kontroll. Her kan du gi butikken dens profil, legge inn produkter, styre priser, varelager og legge ut på tilbud. Du vil også ha et analyseverktøy som gir meget gode statistikker.
Betaling skjer over nettet, enten med kort eller via nettbank. Her anbefaler vi det amerikanske PayPal da det, i tillegg til å være ett av verdens fremste systemer for betaling over nett, er rimelig, sikkert og lett å bruke. Herfra er det bare å flytte sine penger tilbake og over på din egen konto, i din egen bank.
Betaling med kort: Ønsker du å bruke ett av de norske systemene for betalingsformidling over nett, er dette fullet mulig. De fleste norske banker leverer slike systemer og/eller du kan benytte PayEx eller Cardia Shop som alle har et norsk grensesnitt.
WebHotel: Vi har valgt UniWeb som leverandør av våre WebHotell. De har et komplett tilbud og er rimelige. Har du en annen leverandør, er plassert i et annet WebHotell, trenger du ikke skifte. Det legges bare en link inn til nettbutikken din, og du er åpen for business.
..............................................................................................
© Tomo Trading - Tor Moltu - Fosseveien 8-12 Tistedal - Halden, Norway
Forsiden

Siden heter: "Elementer i en nettbutikk"..... | SiteMap |
Norsk